Välkommen till Uppsala FN-förening!

Uppsala FN-förening bildades 1974 och är en del av den svenska FN-rörelsen och knuten till Svenska FN-förbundet. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden. All verksamhet bygger på lokala och nära krafter, vi tänker globalt men handlar nära och lokalt. I vår rörelse levandegörs visioner. Idéer formas om hur internationellt samarbete kan främjas. Det är berikande på många sätt.

Här får du möjlighet att möta nya människor, lära dig mer om FN och internationella frågor, arbeta med insamlingsprojekt, påverka och framför allt bidra till det viktiga arbetet för en bättre värld.

Vi behöver FN! FN behöver dig!

Välkommen som medlem i vår förening!

Ladda ner medlemsbrevet här (PDF-dokument, 229 kB)!

Distrikt & föreningar. Hitta en lokal FN-förening nära dig. FN-information. Historia, organisation, ekonomi med mera.
 • På FN:s agenda

  23 sep
  Finlandshuset Konferens, Stockholm

  Varmt välkommen till FN-förbundets traditionella seminarium i Stockholm som fokuserar på aktuella frågor på FN:s agenda i samband med generalförsamlingens öppnande. I år aktualiserar vi Post-2015.

 • På FN:s agenda

  27 sep
  Scandic Opalen, Göteborg

  Varmt välkommen till FN-förbundets traditionella seminarium i Göteborg som fokuserar på aktuella frågor på FN:s agenda i samband med generalförsamlingens öppnande. I år aktualiserar vi Post-2015.

Se hela kalendariet

Föreningens ordförande är ansvarig för sidans innehåll. Vill du komma i kontakt med personen hittar du kontaktuppgifter på respektive föreningshemsida.